halkiga vägar och en massa snö =)

i dag har hela familjen varit ute på en en motionsrunda på eljusspåret.
lite lurigt med snö för man ser inte all is i snön =)
så de blev en massa halkande ,, matte trillade en gång och husse en picasso tittade på oss precis som vi var dumma i huvudet och  vi borde ha fattat att vi skulle tagit med skridskorna ahahahahha... ,, picasso därimot han var mer vaksam mot ishalkan =) han kanske var lite smartare än husse och matte och kollade innan han rusade fram på vägen. han kanske lärde sig av matte och husse att man ska vara försiktig.. för man vet ju aldrig vad som döljer sig under snön.
vi gick ialla fall fel,. så de slutade med att vi hade gått 6 km när vi väl kom fram =) ..
men de gjorde inget för vi hittade på massa bus på vägen.
bland annat så gömde matte sig i skogen och så fick Picasso leta .. i början så märktes de att han chansa mkt.. men efter ett tag så fick han kläm på de där och han blev lika glad varje gång han hittade mig =) ...
har även kontaktat brukshundsklubben i dag.. fanns inga platser kvar men han skulle fixa in oss ändå sa han =) ska bli riktigt skoj va ju längesedan man var där..

husse var inte hemma i natt så då beslutade dig picasso för att inta hans plats i sängen.. picasso som aldrig någonsin ligger i sängen (vilket är riktigt bra) men i morse när jag vaknade upp såhade han smygit  sig upp och låg  där och bara gottade sig =)  kan han ha saknat husse?? eller tyckte han att jag inte skulle sova ensam =) ..







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0